BUG 2019

Home / General / BUG 2019

La primera edició del BUG va tenir lloc el dissabte 11 de maig de 2019 a l’antiga fàbrica La Burés d’Anglès. Gràcies per acompanyar-nos en aquesta primera edició. Gràcies a la bona rebuda per part del públic assistent i per tota la col·laboració d’artistes i voluntaris. Moltes gràcies i fins l’any que ve!

Artistes

MUSELESS

@muse.less

MARION HARPER

@marionharper_

SPACER b2b DAVID LOST

@_spacer_woman
@DavidLost

BUG SOUND SYSTEM

@bugfestival

Playlist

Related Posts

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca