Ha tornat el BUG! La segona edició del BUG, va comptar amb una bona participació tant de públic local, com forani, que es va apropar a la sala polivalent de la Burés per veure i escoltar les propsotes musicals més avançades del moment.
Va ser una nit freda de novembre, tot i que la temperatura va pujar ràpidament dins la sala amb la proposta descarada i trencadora de NEISHA, que va fer tremolar la sala durant la primera hora de festival. A continuació, el productor i dj barceloní ETM, va presentar la seva proposta en un directe obscur, però que va acabar brillant amb els seus temes més mítics. Amb la sala absorbida pel ritmes del trance, el dj banyolí HEADBIRDS va regalar-nos una sessió memorable del techno més selecte a 140 bpm.
La nit havia estat memorable fins al moment, i encara faltaven dues actuacions, la primera, amb una enèrgica VERUSHKA SIRIT va fer ballar la sala fins a deixar el terreny preparat a BUG SOUNDS, encarregat de tancar la nit amb una sessió nostàlgica i que va deixar a tothom amb un gran record després de vuit hores sense parar, on els visuals de PLAYMODES van embolcallar l’escenari del que va ser una nit rodona.
Volem donar les gràcies al públic assistent per l’energia i donar suport a aquest projecte. Gràcies a tots i totes les artistes per deixar-se enredar i posar la màgia i el talent sobre l’escenari. Tanmateix, gràcies a tothom que ens ha ajudat a fer possible aquesta segona edició del BUG.
Moltes gràcies i ens veiem al 2023

AMB EL SUPORT